Video: S. Bošković

Golman Vogošće poslije pobjede

Efendić: Mogli smo i ranije riješiti meč

Utakmicom između Vogošće i Konjuha otvoreno je 8. kolo Premijer lige BiH za rukometaše.

Više razloga za slavlje na kraju je imala Vogošća koja se pokazala kao kvalitetniji tim i na kraju slavila s 26:22, a veliki doprinos u novom trijumfu dao je i golman Damir Efendić.

"Teška utakmica, igrali smo protiv jako kvalitetne ekipe protiv koje se uvijek namučimo. Imali smo priliku da i ranije završimo meč u rezultatskom smislu, ali nismo je iskoristili i na kraju smo ušli u egal završnicu. Sve u svemu, veoma važna pobjeda za nas, napredujemo iz sedmice u sedmicu i nadam se da ćemo nastaviti ovako", rekao je Efendić.

Za Vogošću je ovo bio drugi vezani trijumf nakon što su izabranici Edhema Sirće prethodno porazili Slobodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.