Zidane želi vidjeti Kantea u svom timu, ali čini se da igrač Chelseaja ima druge planove

U posljednje vrijeme se sve više pisalo o interesu Reala

Kante razočarao Zidanea: Sretan sam u Chelseaju i možda tu i završim karijeru

S. Pašalić

Već neko vrijeme Real Madrid je u potrazi za pojačanjima u veznom redu i jedan od igrača koje Zidane svim silama želi dovesti je N'Golo Kante iz Chelseaja.

Nedavno su neki španski mediji pisali o tome da Kraljevski klub vidi 28-godišnjeg Francuza kao idealnog kandidata za ovu poziciju i da bi već u januaru mogla da stigne ponuda za njega.

Ipak, Kante je u jednom intervjuu izjavio kako je sretan u Chelseaju i da nema ništa protiv toga da tu i završi svoju karijeru.

"Naravno, karijeru bih mogao završiti u Chelseaju, sada imam ugovor s Chelseajem do 2023. godine. Dakle, u glavi se nadam da ću nastaviti sjajnu sezonu s Chelseajem.", rekao je Kante pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Chelseaju sam imao tri prekrasne godine osvajajući naslove. Mislim da je to klub koji mi je puno pomogao i nadam se da ću ovdje moći osvojiti puno više naslova."

Kante je 2016. godine stigao u Chelsea i od tada je odigrao 149 utakmica i postigao je 10 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.