Portugalac se nije ponio šampionski

Cristiano Ronaldo nazvao saigrača iz Juventusa i opravdao svoj bijeg sa stadiona

Admin Čaušević

Juventus je minulog vikenda s minmalnih 1:0 pobijedio Milan. Cristiano Ronaldo je zamijenjen na početku drugog poluvremena. 

Ronaldo i kraj meča nije dočekao na stadionu jer je otišao tri minute prije posljednjeg sudijskog zvižduka. Agresivna reakcija prilikom izmjene i bijeg su bili dovoljni argumenti italijanskih medijima za slučaj "Ronaldo" u Torinu.

Ipak, u torinskom klubu razmišljaju drugačije te su potez Portugalca već stavili pod tepih i sve ono što se dešavalo u nedjelju navečer.

Dozu odgovornosti i osjećaj krivice je shvatio i Ronaldo koji je u ponedjeljak nazvao kapitena Giorgija Chiellinija i ispričao mu šta se dešavalo.

Raniji odlazak sa Allianz stadiuma Ronaldo je opravdao tako što se izvinio Chielliniju zbog svega što se desilo. Rekao je da se osjećao frustrirano i da nije bio 100 % spreman za utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon povratka s reprezentativne pauze višestruki osvajač Zlatne lopte se namjerava izviniti i svim ostalim saigračima.

U međuvremenu s Ronaldom će porazgovarati Pavel Nedved i Fabio Paratici te mu dati do znanja da Juventus više neće tolesirati onakve i slične ispade.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.