Juventus neće kazniti Ronalda, ali za njega imaju jedan poseban uslov

Odluku saopštili njegovom agentu

Juventus neće kazniti Ronalda, ali za njega imaju jedan poseban uslov

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo i dalje je glavna tema u italijanskoj javnosti nakon meča Juventusa i Milana.

Juve je na svom terenu uspio da savlada Rossonere sa 1:0 golom Paula Dybala, ali u centru pažnje nakon svega bio je Ronaldo. Maurizio Sarri iz igre ga je izveo već u 55. minuti što je itekako naljutilo Portugalca.

Ronaldo je ljutito prošao pored Sarrija i nešto mu dobacio, a nakon toga otišao odmah u svlačionicu. No, on se nije zaustavio na tome jer je nekoliko minuta prije kraja utakmice otišao kući.

Italijanski mediji objavili su da bi zbog takvog poteza Ronaldo mogao biti kažnjen, ali čini se da se to neće desiti. La Gazzetta dello Sport prenosi da su čelnici Stare dame, Gabio Paratici i Pavel Nedved, odlučili da neće kazniti Ronalda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni su svjesni da bi kazna napravila samo goru situaciju, ali su od Ronalda ipak imali jedan uslov. Ronaldo će se nakon reprezentativne pauze morati izviniti svojim saigračima i treneru zbog ponašanja u nedjelju.

Navodno, Nedved je telefonski kontaktirao Jorgea Mendesa koji je Ronaldov menadžer i objasnio mu kakva je odluka kluba. Nakon što se vrati s reprezentativnih obaveza Ronaldo će se morati u svlačionici izviniti za svoje ponašanje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi