'Nemam medicinsku diplomu, ali mi se čini da je Ronaldo potpuno zdrav'

Čini se da Sarri nije govorio istinu

'Nemam medicinsku diplomu, ali mi se čini da je Ronaldo potpuno zdrav'

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo očigledno nema nikakvih problema sa povredama, barem ako je vjerovati njegovom saigraču iz reprezentacije Goncalu Pacienciji. 

Podsjetimo, Ronaldo je prethodne dvije utakmice Juventusa završavao ranije nego što je navikao jer ga je trener Maurizio Sarri vadio iz igre.

To je Portugalcu teško padalo, a Sarri se nakon mečeva pravdao kako Ronaldo ima problema sa povredom koljena pa nije htio ništa da rizikuje.

Ipak, čini se kako nekadašnja zvijezda Reala nema nikakvih problema, barem otkad je došla na okupljanje reprezentacije Portugala.

To je potvrdio i Paciencia, koji inače igra za Eintracht iz Frankfurta.

"Nemam medicinsku diplomu, ali meni izgleda potpuno zdravo", kazao je Paciencia za 'A Bola' pa dodao:

"Najvažnija stvar je ta što je on ovdje jer je najbolji igrač svijeta".

Ronaldo je, vjerovatno ljut zbog izmjene u 55. minuti, napustio Alianz Arenu prije kraja meča protiv Milana, ali ga klub zbog toga ipak neće kazniti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje upitno u cijeloj priči je li on zaista zbog povrede o kojoj govori Sarri napuštao teren oba puta ili jednostavno trener Juventusa nije zadovoljan njegovim igrama.

Ako ćemo realno, Ronaldo za sada igra jednu od lošijih sezona u karijeri, a ni sam ne pamti kada je postigao posljednji gol iz igre za Staru damu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Doslo vrijeme izdaje me snaga
2 1
teddy sheringham
Drži se lopte intelektualac.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi