Portugalac pobjegao sa Allianz stadiuma

Bonucci u Zenici govorio o slučaju "Ronaldo"

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo i njegovo ponašanje tokom i poslije utakmice Juventus - Milan su bili udarna tema u italijanskim medijima.

Ronaldo je ljutito reagovao na izmjenu te je odmah odjurio u svlačionicu, a ni kraj utakmice nije dočekao na Allianz stadiumu.

O slučaju "Ronaldo" govorio je i Leonardo Bonucci na press konfrenciji pred susret BiH - Italija koji se sutra igra na Bilinom polju. 

"Volim da gledam naprijed, a ne nazad. Bit će prilike da popričamo, ali sada smo u reprezenaciji. On igra s Portugalom što znači da se psihički osjeća vrhunski, a ja sam ovdje da predstavljam Italiju."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Torino ćemo o tome popričai. Trebamo odigrati dosta utakmica na kojim trebamo biti fizički najspremniji. Siguran sam da je njemu cilj da bude najbolje što pokazuje godinu za godinom kako bi ispunio lične i timske ciljeve", rekao je Bonucci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti