Florentino Perez telefonski kontaktirao Cristiana Ronalda nakon meča Juventusa i Milana

Prenosi ugledna Marca

Florentino Perez telefonski kontaktirao Cristiana Ronalda nakon meča Juventusa i Milana

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje javnosti nakon utakmice Juventusa i Milana.

Ipak, ovaj put Ronaldo nije bio u centru pažnje zbog dobre igre ili golova već zbog toga što ga je Maurizio Sarri iz igre izveo već u 55. minuti. Ronaldu se nije svidio ovaj potez i ljutito je napustio teren, te odmah otišao u svlačionicu.

Međutim, Ronaldo se nije zaustavio na tome. Portugalac je prije završetka utakmice odlučio da napusti stadion i otišao je kući. Ovaj potez razočarao je čelnike kluba koji su jasno poručili da se Ronaldo ne smije tako ponašati bez obzira na njegov status.

Iz Juventusa su upozorili Ronalda da takvo ponašanje više neće tolerisati, a nakon reprezentativne pauze on će imati obavezu da se izvini svojim saigračima i treneru zbog ponašanja u nedjelju.

Naravno, odmah su počele špekulacije da bi Ronaldo na kraju sezone mogao napustiti Juve. Engleski mediji su objavili da Manchester United pomno prati situaciji i da su spremni ponuditi Ronaldu povratak na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danas su se oglasili i mediji u Španiji koji tvrde da bi se Ronaldo nakon dvije godine mogao vratiti u Real Madrid. Marca je objavila da je Florentino Perez telefonski kontaktirao Ronalda nakon skandala kako bi provjerio da li je sve u redu.

No, nije poznato da li je Perez ponudio Ronaldu povratak u kraljevski klub gdje je Portugalac ostavio neizbrisit trag. Ipak, jasno je da sve te špekulacije treba uzeti s dozom rezerve.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Jeste i ja sam ga nazvao.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi