Navijačica Juventusa

Nakratko "upala" u kadar, pa se proslavila: Ko je djevojka koja je zaludjela sve u Italiji?

Edmir Škorić

Njeno lice nakratko se pojavilo na ekranima u izravnom prijenosu utakmice Juventus - Milan, nakon čega su se mnogi zapitali ko je zgodna djevojka.

Režiser je uočio jednu jako lijepu navijačicu Juventusa, pa ju je prikazao dok je Paulo Dybala slavio pogodak u pobjedi Juventusa nad Milanom.

Naravno, italijanski novinari pronašli su do sada nepoznatu djevojku, pa su otkrili da se radi o Francesci Taje, 21-godišnjoj studentici i strastvenoj navijačici Juventusa.

Ona je postala popularna za svega neoliko dana, pa je sa 7.000 broj pratilaca na Instagramu skočio na preko 80.000.

„Dobijam poruke iz cijelog svijeta, počastvovana sam i na tome vam moram zahvaliti. Da vidimo kako će stvari ići “, rekla je mlada djevojka.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.