Ime Juventus ne postoji na igri Football Manager 2020, a odabrano je potpuno drugačije

Konami ima sva prava

Ime Juventus ne postoji na igri Football Manager 2020, a odabrano je potpuno drugačije

M. Šljivak

Ime torinskog Juventusa neće naći svoje mjesto na novoj igrici Football Manager 2020.

Klub iz Torina je ranije zbog ugovora sa Konamijem ostao bez pravog imena na igri FIFA, gdje umjesto imena Juventus stoji ime Piemonte Calcio, a sada zbog prava ni Football Manager neće moći da postavi pravo ime kluba.

Tako ćemo na ovoj igri Juventus moći da nađemo pod imenom Zebre, a imena fudbalera će biti sasvim normalna i to svakako raduje ljubitelje ove igre.

To nije bio slučaj na FIFA 20. Na ovoj igri su i imena igrača morala da budu izmijenjena, što neće biti slučaj sa igrom Football Manager, gdje će dakle drugačije biti samo ime kluba.

Ime Juventus može se tako pronaći samo na igri Pro Evolution Soccer (PES), odnosno igrici koju proizvodi Konami.

Igra Football Manager 2020 službeno će se pojaviti u prodaji 19. novembra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_arsenal_
Kasnite jedno 2 mjeseca s vijestima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi