Bianconeri slavili u Bergamu

Pjanić zaigrao za Juventus: Možda nekom nije jasno...

Admin Čaušević

Izuzetno važna, ali i teško izvojevana tri boda osvojio je Juventus na gostovanju u Bergamu. 

Domaća Atalanta je igrala sjajno, kreirala je prilike, pravila presing i bila bolji tim sve do posljednjih 15 minuta susreta kada dva gola postiže Gonzalo Higuain, a tačku na i za konačnih 1:3 postavlja Paulo Dybala.

Kompletan susret za Juventus odigrao je i Miralem Pjanić koji nije bio na nivuo te je vidno da su problemi s aduktorom nekoliko posljednjih mečeva ostavili trag na bh. reprezentativca.

Nakon susreta Pjanić se oglasio na Instagramu. Odlični veznjak je današnji susret s Atalantom opisao u jednoj rečenici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Možda nekom nije jasno, ali ko se bori za vrh posljednjih godina u Bergamo dolazi da igra direktan okršaj", napisao je Pjanić te dodao:

"Tri izuzetno teška boda, ali ne samo zato što su natopljena vodom", aludiravši na to što je tokom cijelog susreta padala jaka kiša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.