Sarri priznaje: Imali smo i sreće danas

Juve slavio u Bergamu

Sarri priznaje: Imali smo i sreće danas

E. Škorić

I sam Maurizio Sarri priznaje da je Juventus imao dosta sreće u Bergamu danas u meču protiv Atalante.

Juventus je slavio s 3:1, tako što je u nastavku preokrenuo. Higuain je zabio dva gola, Dybala jedan i Juve je na plus 4 u odnosu na drugoplasirani Inter.

"Bila je to zabavna igra sa tempom i intenzitetom, kakvu obično ne vidite u Seriji A", rekao je Sarri, pa je dodao:

„Izgubili smo glavu nakon promašenog penala, razmišljajući o svemu osim o nogometnoj igri i omogućili smo Atalanti da preuzme potpunu kontrolu. Zasluženo su vodili. Imali smo sreću da postignemo izjednačujući pogodak i da u kraktom vremenu i povedemo".

Današnji meč je zbog povrede propustio Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Nadam se da će se u utorak vratiti za Ligu prvaka. Ima ovaj mali problem koji ga prije svega pogađa na treningu, jer se trudi da stalno trenira".

Juventusov naredni meč je u utorak, kada će u Torinu gostovati ekipa Atletica u okviru Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi