Bivši igrač Željezničara

Mehremić zabio za portugalski Aves

Edmir Škorić

Bivši nogometaš Željezničara, Adi Mehremić, bio je strijelac za Aves u meču 12. kola portugaske Primeire protiv Moreirensea, u kojem je njegov tim poražen s 3:2.

Mehremićev pogodak u petoj minuti donio je Avesu vodstvo na teškom gostovanju, no sve je poremetilo isključenje njegovog saigrača Claudija Falcaa već u 13. minuti.

S igračem manje, Aves nije dugo izdržao. Abreu je s dva gola do poluvremena donio preokret domaćinu.

Ipak, Aves ne odustaje od bodova, pa u 60. dolazi do 2:2, a strijelac je bio Mohammadi s bijele tačke. Još jedan penal i u 72. minuti, kada je Vitoria bio siguran i donio tri boda domaćinu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Aves ostaje na dnu sa samo tri boda iz 12 kola te sa jako malim šansama da može da ostane u ligi.

Mehremić iza sebe ima povredu, ali očigledno ista nije ostavila velikog traga, budući da se vraća dobrim igrama u ekipi u kojoj se dobro snašao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.