Peh za Mehremića, mora pauzirati tri mjeseca

Bh. fudbaler doživio tešku povredu

Peh za Mehremića, mora pauzirati tri mjeseca

Taman kada je pomislio kako ga je sve krenulo, bh. fudbaleru Adiju Mehremiću se desio peh.

 Ovog ljeta Mehremić je napravio odličan transfer potpisavši za portugalski Aves. Odmah po dolasku se izborio za minutažu, u nekoliko navrata je biran i u najbolji tim kola, a onda se - povrijedio.

Na prijateljskoj utakmici koja je odigrana u srijedu Mehremić je doživio tešku povredu, tačnije zadobio je rupturu deltoidnog ligamenta u skočnom zglobu i morat će pauzirati najmanje tri mjeseca.

"Šteta, baš šteta. Taman je dobro krenulo, sutra sam trebao biti i kapiten na utakmici, ali, eto... Vratit ću se jači uz Božiju pomoć", poručio je Mehremić.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Mehremić je, podsjetimo, u redove Avesa došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Karpatyjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi