Mehremić u najboljem timu 2. kola portugalskog šampionata

Prema izboru lista "O Bola"

Mehremić u najboljem timu 2. kola portugalskog šampionata

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Adi Mehremić, je ovog ljeta pojačao portugalski Aves, nakon što je završio svoju epizodu u Ukrajini.

Mehremić se brzo uklopio u svoju novu ekipu, a za vikend je odigrao odličnu utakmicu protiv Maritima.

Aves je na domaćem terenu u okviru 2. kola portugalskog šampionata upisao pobjedu rezultatom 3:1 nad Maritimom.

Golove za domaću ekipu su postigli Macedo, Mahoammadi i Junior, ali je portugalsku sportsku javnost impresionirao i Adi Mehremić.

Tako je ugledni sportski list "O Bola", nekadašnjeg defanzivca FK Željezničar uvstio i u najbolji tim 2. kola portugalskog šampionata, te istakao da je bh. fudbaler dominirao u duelima sa protivničkim igračima.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Podsjetimo, Mehremić je dres Željezničara nosio od februara do jula 2018. godine nakon čega je nastupao za ukrajinski Karpaty.

Za Aves je ovo bila prva pobjeda u novoj sezoni portugalskog prvenstva s obzirom da je Mehremićeva ekipa u prvom kolu poražena od Boaviste.

Promo

Top Komentari

Lud
Al su ga kudili kad je igrao u želji .... kloc,debil,nema pojma .... a sad ...
6 0
VelaHavle
Kakav je vizionar Miske bio... navijaci otjerase ovakvog igraca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi