Scholesu se nije svidjelo kako se obukao Ljungberg na svom debiju

Bivšem igraču Uniteda nije bio jasan potez Šveđanina

Dok su neki kritikovali izbor igrača Ljungberga, Scholes je imao jednu jako čudnu zamjerku

S. Pašalić

Fredrik Ljungberg je jučer imao svoj debi na klupi Arsenala.

Šveđanin je postavljen na klupu londonskog kluba kao privremeno rješenje nakon što je Unai Emery dobio otkaz prije nekoliko dana.

Topnici su odigrali 2:2 na gostovanju kod Norwicha i ponovo nisu prikazali dobru igru, a dok su svi analizirali poteze Ljungberga na utakmici, bivšem igraču Manchester Uniteda, Paulu Scholesu je zasmetala jedna druga stvar.

Naime, Scholes je zamjerio Ljungberg zato što nije nosio odijelo na svom debiju i smatra da bi time pokazao disciplinu.

Novi trener Arsenala je nosio jaknu ovog kluba ispod koje je obukao džemper, a umjesto hlača je nosio donji dio trenerke.

"Pomislili biste da će obući odijelo i pokazati malo ponosa što je preuzeo posao", rekao je Scholes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za mene je to sjajan početak ... košulja i kravata da pokažu malo discipline. Mislim da on neće biti pravi čovjek.", dodao je bivši igrač Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.