Ljungberg nakon remija: Razočaran sam, ali sam vidio neke pozitivne stvari i gdje je problem
Ljengberg smatra da Arsenal mora popraviti igru u tranziciji

Novi trener Arsenala je dosta stvari vidio u prvom meču

Ljungberg nakon remija: Razočaran sam, ali sam vidio neke pozitivne stvari i gdje je problem

S. Pašalić

Fredrik Ljungberg nije imao najbolji start na klupi Arsenala.

Šveđanin je prije nekoliko dana postavljen kao privremeno rješenje na klupi Topnika nakon što je Unai Emery dobio otkaz, ali je Arsenal danas osvojio samo bod u gostima kod Norwicha nakon što je odigrao 2:2 i u nekim trenucima nije izgledao dobro na terenu.

Ljungberg je bio razočaran nakon meča, ali je istakao da je vidio i pozitivne stvari i da njegov tim mora da se popravi u nekim segmentima igre u budućnosti.

"Počeli smo utakmicu jako dobro, i zato želim igrati nogomet. Ali, imamo problem u tranziciji i moramo to popraviti, dominirali smo i oni su nas prelako slomili", rekao je Ljungberg za Sky Sports.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U početku sam vidio puno stvari na kojima smo radili u treningu, ali moramo postići golove i preuzeti vodstvo."

"Želim da ovaj klub radi dobro, računa se samo pobjeda. Htio sam pobijediti u utakmicama, pa sam razočaran, ali vidio sam i neke pozitivne stvari.", dodao je Ljungberg.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Ovog kao da je Emery PRAVIO..i on vidi POMAKE u utakmicama koje ne pobjede..
0 3
eye of the tiger
Vi dok nadjete problem iz lige ce te ispasti
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi