Aubameyang pokazao zlatnog Lamborghinija, a onda je Xhaka parkirao svoju "zvijer"

Švicarac je baš skroman

Aubameyang pokazao zlatnog Lamborghinija, a onda je Xhaka parkirao svoju "zvijer"

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala jučer nisu uspjeli prekinuti seriju bez pobjede jer su u gostima protiv Norwicha odigrali 2:2.

Jasno je da londonski klub prolazi kroz turbulentan period pogotovo nakon što je otkaz dobio Unai Emery. Trenutno trener Arsenala je Freddie Ljungberg koji će vjerovatno ostati tu do kraja sezone.

Topnici su jutros odradili novi trening iako su tek jučer igrali utakmicu. U centru pažnje fotoreportera našli su se Pierre-Emerick Aubameyang i Granit Xhaka.

Naime, Aubameyang je na trening stigao u svom zlatnom Lamborghiniju koji košta skoro 300.000 eura, no Xhaka je potom zasjenio sve.

 Current skipper Aubameyang arrived in his gold £270k Lamborghini

Švicarac je na trening stigao u skromnom autu Smartu koji košta svega 9.000 funti što je sića u poređenju s onim što je za automobil izdvojio Aubameyang.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 The humble car is a far cry from the vehicles most footballers drive

 Xhaka arrived at London Colney in his£9,000  Smart car

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Zasto ne pokaze neki TROFEJ koji je osvojio sa 56SENALOM? Veliki Sellam mojim pratiocima..bit ce 56SENAL opet 6, neka se ne brinu..
3 6
NKZ1922
Takav je isti i omjer igrackih kvaliteta
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti