Na Giuseppe Meazzi gostuje Barcelona

Inter će sutra zaraditi više nego bilo koji italijanski klub u historiji

Admin Čaušević

Inter igra ove sezone odlično u Seriji A, ali plasman u nokaut fazu Lige prvaka još uvijek nije osiguran. 

U posljednjem kolu grupne faze Inter će sutra na Giuseppe Meazzi dočekati Barcelonu i pobjedom će proći dalje.

Nerazzurri će sutra imati ogromnu podršku s tribina. Do sada je prodato 72.000 ulaznica što će milanskom klubu donijeti rekordnu zaradu.

Inter će od prodaje ulaznica inkasirati više od 6.5 miliona eura što će biti najveća zarada u historiji italijanskog fudbala od prodaje ulaznica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zašto Nerazzurri neće od prodaje ulaznica zaraditi i više "krivi" su navijači Barcelone jer sektor za gostujuće navijače neće biti ispunjen do kraja.

Inače, izabranicima Antonija Contea bi sutra odgovarao i remi, a čak i poraz, ali pod uslovom da Borussija Dortmund odigra neriješeno, odnosno izgubi od Slavije iz Praga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.