Messi je sinoć imao žestok okršaj sa trenerom Mallorce
Messi i Moreno su imali šta da kažu jedan drugom

Ivan Rakitić je na kraju morao smirivati strasti

Messi je sinoć imao žestok okršaj sa trenerom Mallorce

S. Pašalić

Barcelona je bez većih problema slavila sinoć na svom terenu protiv Mallorce sa 5:2.

Lionel Messi je bio ponovo prvo ime meča nakon što je postigao hat-trick, ali je Argentinac u prvom poluvremenu imao i žustru raspravu sa trenerom Mallorce.

Nakon što je Mallorca smanjila na 2:1, Messi je u toku jedne akcije srušen u blizini klupe gostiju i zatim je burno reagovao i tražio je od sudije da pokaže i žuti karton igarču Mallorce.

Tu se umiješao i trener gostiju, Vicente Moreno, koji je zatim također burno reagovao na ponašanje Messija i ušao u raspravu s njim, a Argentinac nije ostao dužan te je podigao prst i zaprijetio Morenu.

Na kraju se umiješao i Ivan Rakitić koji je prekinuo sukob Morena i Messija, a na kraju je reagovao i sudija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoje igrači koji žive u mjehuru od sapunice i ne možete se s njima raspravljati. Rekao sam sudiji da nije dobro vidio situaciju"

"On je u nekim aspektima drugačiji igrač, a onda je na neki drugi način osoba kao i svaka druga i mora se tretirati kao takav. Nema potrebe da mu pridajem veću važnost.", rekao je Moreno nakon meča.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi