U javnost procurio izgled dresova Intera za narednu sezonu

Navijači oduševljeni

U javnost procurio izgled dresova Intera za narednu sezonu

S. Grebović

Iako smo tek zakoračili u posljednji mjesec ove godine, u italijskoj javnosti su već počele špekulacije kako će izgledati dresovi tamošnjih ekipa za narednu sezonu.

Inter ove godine pod trenerskom palicom Antonia Contea igra sjajan fudbal. Tome svjedoči i liderska pozicija u Seriji A.

Nakon 15 odigranih kola Nerazurri su prvi sa 38 osvojenih bodova, dva više od aktuelnog prvaka Juventusa. Tandem Lukaku-Martinez je ubitačan po mnoge ekipe, a ovaj dvojac je tekuće sezone 18 puta tresao protivničke mreže kombinovano.

Sve je to rezultat odlične transfer politike prošlog ljeta, a nema sumnje da će biti novih pojačanja i u januarskom prelaznom roku ukoliko žele napasti titulu. 

U medije je procurjela fotografija novog dresa za narednu sezonu, a ako je suditi prema istoj čelnici kluba će vratiti iste one dresove iz sezone 2010/11 u kojoj je ekipa iz Milana osvojila Kup i Superkup Italije, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U pitanju su standardne crno-plave boje, s tim da će pruge biti vijugave.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
ja mislio zmije neke...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi