U čudesnoj atmosferi

Velika pobjeda Sloge u Bugojnu

Midhat Šljivak

RK Sloga Gornji Vakuf pobijedila je kao gost Iskru u Bugojnu rezultatom 20:33.


U zaista paklenoj atmosferi koja je vladala u Bugojnu gosti su odigrali sjajan meč i na kraju su zasluženo slavili pobjedu.

Od samog početka su gosti dominirali. Kontrolisali su rezultat i već nakon 30 minuta igre bilo je plus sedam, 10:17.

U nastavku Sloga nije imala previše problema da sačuva prednost. Nije Iskra mogla napraviti apsolutno ništa u ovom meču i na kraju pobjeda ide u Gornji Vakuf.

Slogi je ovo sedam pobjeda u sezoni, dok je Iskra upisala svoj osmi poraz.

Premijer liga BiH, 14. kolo:

Iskra - Sloga 20:33 (10:17)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iskra: Agić, Šupić, Zukić 1, Boston 3, Popaja 5, Ljubunčić, Stojanović, Klis 5, Zvekić 1, Tešenović 1, Cmiljanović, Beširević, Manojlović, Omerović 2, Matošević, Bečajac 2.

Sloga: Biljaka 6, Halebić 5, Demirović 3, Dedić 5, Gudić, Ljutić 1, Đikić, Rušpić, Pokvić, Stanojčić 4, Pedić, Kahrić, Šaravanja 4. Gavrić, Purić 5, Demorović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.