Gori u Bugojnu! Na rukometu više gledalaca nego na nekim stadionima u BiH

Uzavrela atmosfera

Gori u Bugojnu! Na rukometu više gledalaca nego na nekim stadionima u BiH

Bugojno je danas rukometni centar BiH.

Četrnaesto kolo rukometne Premijer lige BiH donijelo je duel između Iskre i Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, a ovaj komšijski derbi je, očekivano, izazvao veliko interesovanje javnosti.

Do početka meča je ostalo još pola sata, no već sada se u bugojanskoj dvorani nalazi skoro četiri hiljade navijača, koji grlom, dlanovima i pjesmom uveliko zagrijavaju atmosferu pred duel starih rivala.

Bugojno ove sezone živi rukomet. Kako je Iskra tek ušla u ligu, iz utakmice u utakmicu tribine su pune, a imajući u vidu sve to nije ni čudo što su još ranije 'planule' ulaznice za večerašnji derbi sa Slogom.

Top Komentari

magistar
Ovo je sjajno. Svaka čast!
4 1
Adnanos
Tako je to kod nas u Bugojnu. Kako je Iskra propala ljudi poceli gledat ovaj rukbal.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi