Iz RK Bosna nakon poraza u Gornjem Vakufu jasno poručili: Pokradeni smo!
FOTO: RK Bosna Vispak (facebook)

"Bh. rukomet ionako živi na aparatima, ali ovo večeras je pokušaj gašenje aparata."

Iz RK Bosna nakon poraza u Gornjem Vakufu jasno poručili: Pokradeni smo!

E. Oštraković

U subotu su u Gornjem Vakufu snage odmjerile ekipe Sloge i visočke Bosne, a pobjedu je na kraju slavila domaća ekipa sa 28:25.

Ekipa Bosne iz Visokog u ovaj susret ušla je sa samo jednim porazom, ali gostovanje u Gornjem Vakufu uvijek je teško, posebno zbog sjajne atsmofere.

Ovaj put Sloga je imala motiv više, a razlog je proslava 63. rođendana kluba. Igrači Sloge potrudili su se da pobjedom proslave ovaj ljubilej.

Sa druge strane Bosna je u ovaj susret ušla bez Muhameda Toromanovića i Nedžada Imamagića, a gosti su nakon utakmice bili jako nezadovoljni suđenjem.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Mi se trudimo da ne komentarišemo suđenje, ali ovo večeras u Gornjem Vakufu je sramota. Bh. rukomet ionako živi na aparatima, ali ovo večeras je pokušaj gašenje aparata. I da - POKRADENI SMO", stoji na zvaničnoj Facebook stranici RK Bosna Vispak.

Top Komentari

mile90
vidite da nemožete na terenu pa pokušavate okolo pritisak napravit,da opravdate paretine, ali dragi moji niste vi za prvaka. čim izgubite neko vam kriv, niko se dosad nije žalio na g vakuf, svi fale samo vi kenjate gdje god izgubite
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi