Pogba je plesao kao da nema nikakvih problema sa nogom

Francuz se zaplesao na vjenčanju svog brata

Pogba tvrdi da je i dalje povrijeđen, ali kako će ovo objasniti Solskjaeru?

S. Pašalić

Paul Pogba je ove sezone za Manchester United odigrao samo šest utakmica.

Francuz je već neko vrijeme povrijeđen i posljednju utakmicu je odigrao krajem septembra.

Od tada traje oporavak 26-godišnjeg igrača koji se još uvijek nije vratio treninzima, a u međuvremenu je radio mnoge stvari koje su dale naslutiti da on namjerno ne želi da se vrati obavezama u klubu.

Pogba nije sretan na Old Traffordu i već se pisalo kako izbjegava da se vrati treninzima jer ne želi da rizikuje da se njegovo stanje pogorša s obzirom da planira u januaru da potpiše za Real Madrid i ne bi želio da mu taj transfer propadne.

Igrač Uniteda je nastavio da pravi poteze koje će teško objasniti Solskjaeru pa je tako u vrijeme dok je njegov tim igrao protiv Evertona, Paul Pogba bio na vjenčanju svog brata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je bio vidno raspoložen, te je plesao i pravio pokrete koje ne biste očekivali od igrača koji je povrijeđen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.