Pogbu zadesio novi peh koji odgađa povratak na teren

Francuz još uvijek van stroja

Pogbu zadesio novi peh koji odgađa povratak na teren

Francuski fudbaler Paul Pogba morat će još pričekati prije nego što se vrati na zeleni travnjak. 

Taman nakon što se oporavio od povrede članka i kada se očekivalo da će Ole Gunnar Solskjaer moći da računa na njega, Pogbu je zadesila prehlada.

On je tokom vikenda boravio u Francuskoj gdje je prisustvovao ženidbi svog brata Florentina i tu je, prema izvorima koje imaju engleski medji, počeo osjećati prehladu.

To je potvrdio i trener Solskjaer koji kaže kako je Pogba još uvijek bolestan što znači da neće igrati ni sutra navečer u susretu Carabao cupa protiv Colchestera.

Inače, Pogba je van terena već 11 sedmica, a posljednji susret koji je odigrao bio je onaj protiv Arsenala 30. septembra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Obzirom da u posljednje vrijeme nije trenirao zbog prehlade, teško je očekivati da ćemo ga na terenu vidjeti i za vikend kada United u okviru Premiershipa gostuje Watfordu.

Svemu dodajmo i to da je Pogba ove sezone upisao samo šest utakmica u svim takmičenjima. Nije postigao ni jedan gol i upisao je dvije asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi