Jorge Mendes otkrio

Agent Cristiana Ronalda nagovijestio gdje bi Portugalac mogao završiti karijeru

Fudbalski agent Jorge Mendez nagovijesio je u razgovoru za Sky Sport gdje bi njegov najpoznatiji klijent Cristiano Ronaldo mogao završiti karijeru.

Portugalac je na ljeto 2018. godine došao iz Real Madrida u Juventus, a tu mu za sada ide veoma dobro jer je već osvojio nekoliko trofeja.

Mendes kaže kako bi tu mogao i završiti karijeru.

"Sretan je u Juventusu, radi sa sjajnim trenerom. Mogao bi završiti karijeru tamo", kaže ovaj poznati agent.

Inače, Ronaldo je nedavno bio u maloj krizi kada je u pitanju postizanje golova, ali ga je 'pročepilo' protiv Lazija prije 10-ak dana i od tada je u naredna dva meča postigao još tri gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone ukupno na svom kontu ima 11 golova i dvije asistencije nakon 19 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

Inače, njemu će cilj u narednom periodu svakako biti da vrati trofej Lige šampiona u vitrine kluba u kojem igra te da u svoje vitrine vrati Zlatnu loptu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.