Joao Felix o igranju sa Ronaldom u istom klubu: Niko ne šta budućnost donosi
Felix je istakao da je Ronaldo uvijek bio dobar prema njemu

Mladi igrač Atletica bi volio igrati sa svojim idolom u istom klubu

Joao Felix o igranju sa Ronaldom u istom klubu: Niko ne šta budućnost donosi

S. Pašalić

Joao Felix je govorio o Cristianu Ronaldu i istakao da bi jednog dana volio da zaigra zajedno s njim u istom klubu.

I pored toga što je između njih 15 godina razlike, Felix vjeruje da i dalje postoji šansa da zaigra u istom klubu sa Ronaldom koji je njegov idol.

"Niko ne šta budućnost donosi, ali volio bih igrati s Cristianom Ronaldom i na klupskom nivou", rekao je Felix za Sky Italia.

"Uvijek je bio jako dobar prema meni, upućuje mi komplimente i bio je tu kada treba. Ronaldo je za mene idol, odrastao sam gledajući ga kako igra.", dodao je mladi igrač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Felix je ovog ljeta stigao u Atletico Madrid za 126 miliona eura i upisao je 17 nastupa, te postigao četiri gola, a ove sezone je igrao protiv svog idola u Ligi prvaka.

Top Komentari

gogs
''Niko ne šta'' hahahahaah jao majko
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi