Podijelio javnost

Salah sinoć objavio porodičnu fotografiju ispred jelke, uslijedili brojni komenari

Egipatski fudbaler Mohamed Salah podijelio je javnost nakon što je sinoć objavio porodičnu fotgrafiju ispred jelke. 

Jučer je bio najpoznatiji katolički praznik Božić, a tim povodom brojni poznati sportaši čitav dan su objavljivali porodične fotografije ispred okićene jelke, a i zvijezda Liverpoola je odlučila da im se pridruži.

To je izazvalo brojne negativne reakcije kod onog dijela publike koji smatra da Salah kao musliman ne bi trebao kititi jelku, dok su drugi odlučili da ga pohvale bog ovog poteza.

Druga skupina smatra da je pohvalno to što Salah poštuje sve religije svijeta.

Inače, kada je u pitanju fudbal, Salaha i njegov Liverpool večeras očekuje možda i odlučujući susret Premiershipa za ovu sezonu. Redsi gostuju kod Leicestera i u slučaju pobjede već bi jednu ruku mogli staviti na trofej koji čekaju preko 20 godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.