Zazvonio je mobitel novinara, Klopp 'slučajno' pročitao ime na ekranu i napravio šou

"Princeza" prekinula press konferenciju

Zazvonio je mobitel novinara, Klopp 'slučajno' pročitao ime na ekranu i napravio šou

E. Škorić

Na press konferenciji nakon utakmice Bournemouth - Liverpool Jurgen Klopp je napravio šou.

Klopp je govorio o pobjedi njegove momčadi nad Bournemouthom (3:0), zadovoljno analizirao dobre i loše stvari, a onda je u jednom trenutku zazvonio mobitel nekog od prisutnih novinara.

Mobitel je bio korišten kao diktafon, postavljen pred Nijemcem, pa nije mogao da odoli, a da ne pogleda ekran kako bi vidio ko je pozivatelj.

"Princeza Leslie Lou. Vau, sviđa mi se. Žao mi je, ne bih nikada to rekao, ali nikada prije nisam vidio to ime. Čestitam", kazao je Klopp uz smijeh.

Ostali novinari su počeli glasno da se smiju jer je "princeza" nakratko prekinula Kloppovo izlaganje pred novinarima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi