Elneny stiže na San Siro?

Otac ponosno tvrdi: "Moj sin potpisuje za Milan"

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović je pristao da dođe u Milan, ali to neće biti jedino pojačanje Rossonera ove zime.

Nakon turbuentnog prvog dijea sezone na San Siru su odlučili da poprave stvari s nekoliko pojačanja. Navodno je Ibrahimović pristao na ugovor do kraja sezone prema kojem će dobiti tri miliona eura, a koji bi mogao da se produži za godinu dana na osnovu eventualnih dobrih igara napadača (38).

Osim Ibre, u Milan bi trebao doći i Mohamed Elneny, igrač Arsenala koji igra na posudbi u Bešiktašu.

Potvrdio je to i igračev otac, koji je za televiziju Sada Al Balad otkrio: "Pregovori Mohameda i Milana su u naprednoj fazi, ali ugovor još nije potpisan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obnovili su zanimanje za mog sina i u sljedećih nekoliko sati moglo bi biti završeno potpisivanje. Dobro se snašao u Bešiktašu, ali želi da ide u jaču ligu i da igra za Milan", poručio je Elnenyjev otac.

Egipćanin igra na poziciji zadnjeg veznog i upisao je 10 nastupa za Bešiktaš. Prethodno je tri godine igrao za Basel.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.