Ibrahimović rekao "da", više nema dilema gdje nastavlja karijeru

Zlatan je konačno odlučio

Ibrahimović rekao "da", više nema dilema gdje nastavlja karijeru

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je riješio sve dileme oko toga gdje će nastaviti karijeru, barem tako tvrdi uvijek dobro obaviješteni Gianluca Di Marzio.

Otkako je napustio LA Galaxy Ibrahimović je povezivan sa nizom klubova. Najviše su ga željeli u Seriji A gdje će se na kraju i vratiti. Spominjali su se Bologna, Napoli i Milan, a posljednji je i dobio bitku za potpis.

Di Marzio je objavio vijest kako je Ibrahimović pristao na povratak u Milan te da će večeras ili sutra biti finalizirani svi detalji ugovora nakon čega slijedi i zvanična potvrda transfera.

Šveđanin bh. korjena je već igrao za Milan i to početkom ovog desetljeća kada su Rossoneri bili znatno konkurentniji tim nego što je to danas. Zlaltan je predvodio i generaciju milanskog kluba sa posljednjim osvojenim Scudettom 2011. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pojedini mediji na Apeninima pišu kako će se Ibrahimović pojaviti u trening kampu Milanello 30. decembra kada je zakazan prvi trening nakon jednosedmičnog odmora.

Iako ima 38 godina Ibra će sigurno predstavljati pojačanje za Milan koji i ove sezone ne uspjeva da ostvari iskorak. Sezona nije ni na polovini, a višestruki prvak Evrope već kasni preko 20 bodova za ljutim rivalima Interom i Juventusom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Hajde aBd da vise potpise pa da prestanete vise svaki dan smarati o potencijalnim novim klubovima Ibrahimovica
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti