Postoji samo jedno rješenje: Šta dolazak Ibrahimovića znači za Piateka?

Poljak nije baš sretan

Postoji samo jedno rješenje: Šta dolazak Ibrahimovića znači za Piateka?

E. Čaušević

Poljski napadač Krzysztof Piatek početkom ove godine stigao je u Milan kao veliko pojačanje iz Genove.

Rossoneri su za Poljaka izdvojili skoro 40 miliona eura i činilo se da je to bio pun pogodak. Piatek je briljirao u drugom dijelu sezone u dresu Milana, ali u ovoj sezoni nikako da pronađe svoju staru formu.

Piatek je u dosadašnjem dijelu sezone Serije A odigrao 17 utakmica i postigao je četiri gola što je za njega veoma skromno. Zbog toga su čelnici kluba počeli razmišljati o tome da pojačaju napad i to dovođenjem Zlatana Ibrahimovića.

Mnogi italijanski mediji objavili su da je Ibra pristao da se vrati na San Siro, te da će to uskoro biti ozvaničeno. To sigurno ne raduje Piateka koji će samim tim izgubiti mjesto u prvoj postavi Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato je objavio večeras da je najvjerovatnije to da Piatek napusti Milan u januaru, te da upravo ode u Genovu na posudbu do kraja sezone kako bi se vratio u formu i pokazao da Milan nije napravio grešku što ga je kupio.

Poljski napadač ne želi "grijati" klupu i biti rezerva Ibrahimoviću što je jasno dao do znanja čelnicima kluba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi