Foto - EPA

Moguć odlazak

Hoće li Tammy Abraham transferom šokirati Stamford Bridge?

Midhat Šljivak

Mladi napadač Tammy Abraham (22) vrlo lako bi mogao napustiti Chelsea.

Ovaj 22-godišnjak nikako ne uspijeva da se dogovori o uslovima novog ugovora i sve su glasnije priče kako će napustiti Stamofrd Bridge.

Razvoj situacije prati Manchester City. Građani su spremni da iskoriste nezadovoljstvo Abrahama i da ga dovedu u svoje redove već u ljetnom prelaznom roku.

City će pokušati da završi pregovore već u narednom periodu i da osigura potpis sjajnog napadača već prje završetka ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Abraham traži platu od 180.000 funti. To mu u Chelseaju za sada nisu spremni ponuditi, ali zato Građani jesu, pa bismo od naredne sezone ovog fudbalera mogli gledati u timu Pepa Guardiole.

Ove sezone Abraham igra zaista sjajno. Odigrao je 28 utakmica u svim takmičenjima i ostvario je učinak od 14 golova i pet asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.