Majstorija Jahanbakhsha za bod protiv Chelseaja, Aston Villi pobjeda u derbiju začelja

Utakmice Premier lige

Majstorija Jahanbakhsha za bod protiv Chelseaja, Aston Villi pobjeda u derbiju začelja

E. Oštraković

Odigrane su prve dvije utakmice Premier lige u novoj godini.

Brighton i Chelsea su podijelili bodove, dok je Aston Villa u derbiju začelja ostvarila pobjedu na gostovanju kod Burnleya.

Ekipa Brightona ostvarila je nekoliko dobrih rezultata u posljednje vrijeme, a danas su pružili jako dobru partiju protiv Chelseaja.

Iako su rano primili gol i to nakon loše reakcije odbrane, kada je Azpilicueta doveo goste u vodstvo.

Nisu odustajali igrači Brightona, a u drugom poluvremenu bili su jako dobri, što im se na kraju i vratilo te su uzeli jako važan bod.

Gol za poravnanje bilo je pravo remek djelo Jahanbakhsh koji je fantastično pogodio i to makazicama.

U drugoj utakmici u ovom terminu Burnley je poražen na domaćem terenu od Aston Ville koja je dominirala posebno u prvom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wesley je doveo goste u vodstvo u 27. minuti, drugi gol postigao je Grealish u 41. minuti, te su gosti imali dva gola prednosti na poluvremenu.

Igrači Burnleya su imali brojne šanse u drugom dijelu, ali su uspjeli postići samo jedan gol. Učinio je to Wood u 80. minuti utakmice, ali na kraju je pobjedu ostvarila ekipa Aston Ville.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Nije to propali Arsenal da se uzimaju lako bodovi.
1 2
ragnarrsonn
Hahahaha lampard trenercino
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi