Dinamo se smiješi ozbiljna zarada

Stigla "konkretna" ponuda za Olma iz Londona

Velike su šanse da će Dani Olmo već ovog januara napustiti zagrebački Dinamo i Modrima osigurati odličnu zaradu.

Ako je vjerovati glasinama koje kuže već mjesecima, veliki broj evropskih klubova je "bacio oko" na mladog veznjaka Dinama, a među njima su i oni najveći.

Prije par dana su se pojavile glasine o ponudi Barcelone za igrača koji je svojevremeno bio član slavne La Masije, a sada španski Sport piše da se u priču uključio i Chelsea.

Chelsea se od ukidanja transfer zabrane povezuje sa velikim brojem igrača, a Sport piše da su londonski Plavci poslali "konkretnu" ponudu Dinamu za mladog Španca.

Iako Sport ne navodi o kojoj se cifri radi, podsjeća da Dinamo svog 21-godišnjeg veznjaka procjenjuje na 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako je vjerovati ovim informacijama, Chelsea je ozbiljno "zagrizao" za Olma, a da li će baš Stamford Bdrige postati njegov novi dom ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Olmo iza sebe ima dvije fantastične sezone u dresu Dinama, a sjajne igre su mu omogućile i debi za reprezentaciju Španije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.