Aston Villa pronašla napadača u Londonu?

Belgijanac ide na Villa Park?

Aston Villa pronašla napadača u Londonu?

Aston Villa je trenutno tik iznad zone ispadanja i jasno je da je još puno posla pred timom iz Birminghama želi i naredne sezone igrati u engleskoj eliti.

Napad Ville koliko-toliko funkcioniše, ali je odbrana (jedna od najgorih u ligi) ono što muči ekipu Deana Smitha.

Ipak, Villa želi pojačati i napad za nastavak brobe za opstanak.

Sada su se pojavile informacije da je Villa u Londonu, tačnije u redovima Chelseaja, pronašla napadačko pojačanje po svom ukusu.

Navodno Aston Villa želi u svoje redove, u januaru, dovesti Belgijanca Michyja Batshuayija. Klub iz Birminghama trenutno nema novca da realizuje trajni transfer nekadašnjeg napadač Marseillea, ali bi volio Batshuayija dovesti na Villa Park na posudbu do kraja sezone.

Da li će od toga nešto biti, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, proteklih dana su se pojavile informacije da bi Chelsea mogao iskoristiti Batshuayija kako bi u svoje redove doveo Palaceovog Wilfrieda Zahu. U tom slučaju bi Batshuayi bio uključen u transfer paket za sjajnog krilnog napadača Crystal Palacea.

Batshuayi je i ove sezone zu drugom planu u Chelseaju, pa je u Premier ligi upisao 12 nastupa, ali je ukupno na terenu proveo tek 111 minuta. Postigao je jedan gol i upisao jednu asistenciju. U Liga kupu je upisao dva nastupa i postigao tri gola, dok je uspio postići i jedan gol u Ligi prvaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti