Nikada nije izgledao bolje

Ovo je terminator! Ronaldo pokazao kompletno tijelo pred meč protiv Rome

Portugalski as Cristiano Ronaldo nikada nije izgledao bolje. 

Iako je već u poznim igračkim godinama jer ima pune 34 i uskoro 35, Ronaldo ne prestaje s napredovanjem. Svakodnevno je osim treninga i u teretani što se itekako vidi na njegovom tijelu.

S vremena na vrijeme nakon nekog pogotka odluči skinuti dres i pokazati formu, a sudeći po fotografiji koju je danas objavio na Instagramu sada je spremniji nego ikada.

Ronaldo je objavio fotografiju na kojoj je samo u šorcu i mogu se vidjeti svi mišići na nogama, rukama, grudima, ramenima i stomaku. Portugalac zaista izgleda kao pravi stroj i čini se da je više nego spreman za derbi protiv Rome koji je na rasporedu u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, nedavna istraživanja su pokazala kako Ronaldo u biti ima tijelo 23-godišnjaka i čini se da bi ako ovako nastavi njegova karijera bez problema mogla trajati još četiri ili pet godina iako je već duboko u četvrtoj deceniji.

Podsjetimo, on je na samom početku karijere bio vrlo mršav i slabo razvijen, ali pokazao je da se napornim i predanim radom može postići apsolutno sve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.