Dvije promjene na Juventusovom spisku igrača za Ligu prvaka

Lyon prvi protivnik za Bianconere

Dvije promjene na Juventusovom spisku igrača za Ligu prvaka

A. Čaušević

Juventus će i ove sezone pokušati da osvoji Ligu prvaka koju čeka od 1996. godine.

Za protivnika u osmini finala Juventus je dobio Lyon, a spisak igrača na koje će računati Maurizio Sarri tokom proljeća će zadesiti određene promjene.

Prema najavama iz Italije za Ligu prvaka će u nastavku sezone konkurisati veznjak Emre Can i defanzivac Giorgio Chiellini.

Can, na kojeg Bianconeri nisu računali tokom grupne faze, će zamijeniti svog sunarodnjaka Samija Khediru koji je povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Chiellini je na startu sezone pokidao križne ligamente, ali kako oporavak ide uspješno u Juventusu su odlučili da svog kapitena stave na spisak.

Povratak iskusnog štopera na listu znači da za mečeve Lige prvaka više neće biti mjesta za Danielea Ruganija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi