Trener Barcelone

Valverde nikad bliži otkazu: Te priče su neizbježne...

Treneru Barcelone Ernesteu Valverdeu trese se stolica više nego ikada. 

Nakon sinoćnjeg poiraza u polufinalnom duelu španskog Superkupa od Atletico Madrida Valverde je prema pisanju španskih medija bliži otkazu nego ikad.

Nakon utakmice i sam je komentarisao takvu mogućnost.

"Znamo kakav je fudbal. Ovaj posao podrazumjeva dozu nesigurnosti. Kada su rezultati loši ili kada gubite, kao što se dogodilo sada, očekivano je da pričamo o tome. Neizbežno je", kazao je on i osvrnuo se kratko na samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dominirali smo, ali odlučili su detalji na koje nismo mogli da utičemo. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Ne mislim da smo nadigrani..."

Inače, Barcelona je na ovaj način propustila šansu da u finalu igra protiv Reala, a umjesto tog meča naredni će igrati u La Ligi protiv Granade i to 19. januara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.