Ernesto Valverde će u ponedjeljak dobiti otkaz?

U Barceloni više nemaju strpljenja

Ernesto Valverde će u ponedjeljak dobiti otkaz?

E. Čaušević

Barcelona je večeras poražena u polufinalu Superkupa nakon spektakularnog preokreta Atletico Madrida.

Madriđani su slavili sa 3:2 iako su samo deset minuta prije kraja utakmice gubili sa 2:1. No, Atletico je iskoristio dvije velike greške igrača Barcelone i uspio golovima Morate i Corree da se plasira u finale.

Ovaj poraz je itekako uzdrmao atmosferu u Barceloni, a to se najbolje vidjelo na Lionelu Messiju koji je razočaran otišao u svlačionicu. Nakon meča na velikom udaru našao se Ernesto Valverde koji je doživio još jedan šokantan poraz kao trener Barce.

Poraze od Rome i Liverpoola u Ligi prvaka su mu čelnici kluba oprostili i pružili podršku, ali čini se da su se stvari promijenile. Sky Sports navodi da bi Valverde već u ponedjeljak mogao dobiti otkaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, on je izgubio podršku većine uprave ovog kluba, a za ponedjeljak je zakazan sastanak i Valverde će očito biti glavna tema. Mnogi vjeruju da je Valverde završio svoju epizodu u Barceloni i da mu ovaj put neće progledati kroz prste.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Alegri ceka , samo sto nije potpisao...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi