Messi nakon bolnog poraza govorio i o treneru Valverdeu

Katalonci bez finala

Messi nakon bolnog poraza govorio i o treneru Valverdeu

E. Škorić

Barcelona je sinoć poražena od Atletica s 3:2 i ostala je bez finala španskog Superkupa.

Iako je vodila s 2:1, Barca je doživjela poraz, a Lionel Messi nije mogao da bude sretan nakon meča.

"Htjeli smo da osvojimo trofej, ali bilo je teško. Nismo uspjeli, moramo ići dalje", poručio je Messi, pa se onda kratko osvrnuo i na glasine o mogućem odlasku trenera Ernestea Valverdea.

"Valverde? Imamo puno povjerenje u njega. Nastavljamo raditi i želimo postati bolji. Imali smo sjajnu utakmicu, ali nismo mogli pobijediti. Tim ima na čemu raditi".

"Kritika? Ljudi vide da ne igramo onako kako bismo željeli, stoga moramo biti ujedinjeniji nego ikad prije. Moramo vjerovati. Moramo puno toga poboljšati", zaključio je Argentinac.

Ovo je prvi put pod vodstvom Diega Simeona da Atletico postigne tri gola Barceloni, a Madriđane u finalu čeka duel sa gradskim rivalom Realom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi