Čekajući zvaničnu potvrdu transfera

Nevjerovatno, ali istinito: Milan već radi na Begovićevoj zamjeni

Admin Čaušević

Asmir Begović je novi golman Milana. To je vijest kojusu danas prenijeli najugledniji italijanski mediji. 

Begović će u Milan stići na šestomjesečnu posudbu kao zamjena za Pepea Reinu koji se nakon nekoliko godina vraća u Premiership, tačnije potpisat će za Aston Villu.

Iako transfer bh. golmana praktično još nije ni ozvaničen u milanskom klubu već rade na njegovoj zamjeni za sljedeću sezonu, koliko god to nevjerovatno zvučalo.

Sky Sport tvrdi da Rossoneri tokom ljeta žele dovesti Ivana Quaresmu Da Silvu, 22-godišnjeg brazilskog golmana iz ekipe Ponte Preta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako se navodi rukovodstvo Milana predvođeno Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem Ivana Quaresmu vidi kao idealnog partnera za nedodirljivu "jedinicu" Gianluigija Donnarummu.

Što se tiče Begovića, ovo će mu biti druga posudba u sezoni. Jesenas je čuvao gol Qarabaga, dok ga sada čekaju izazovi u Seriji A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.