Asmir Begović do kraja sezone u Milanu!

Čeka se samo službena potvrda kluba

Asmir Begović do kraja sezone u Milanu!

M. Šljivak

Bh. golman Asmir Begović do kraja sezone će nositi dres Milana.

Ono što je italijanski Sky danas objavio potvrdio je i najpoznatiji transfer majstor u Italiji Gianluda Di Marzio, koji ističe da je dogovor postignut i da bh. golman stiže na San Siro.

Begović će tako do kraja sezone nositi dres Rossonera kao posuđen igrač Bournemoutha, a tamo će biti rezerva Gigiju Donnarummi.

Uskoro se očekuje i službena potvrda transfera od strane kluba iz Milana i tako ćemo i Begovića gledati na terenima Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Begović je proteklih nekoliko mjeseci proveo na posudbi u Qarabagu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

andi
pa u repki mora biti rezerva,sve dok talovi rade i politika,zasigurno,među 10 naj boljih golm.u europi,sto se tiće Bosne zaista bi covjek bio lud kada bi rekao da nije naj bolji naš golman zadnjih 10 god.TO ŠTO NIJE MESETAR,I STO JE RASTAO U DRUGIM OKOLNOSTIMA,a ne septickoj jami u kojoj se ne zna ko pisa odakle momak nije kriv.
11 5
ertugrul
Opet klupa nista nije dobio osim novca vjerovatno ga to i zanima
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi