Milan pokazao pravo lice, Ibrahimović postigao prvijenac

Rossoneri slavili protiv Cagliarija

Milan pokazao pravo lice, Ibrahimović postigao prvijenac

Edmir Škorić

U susretu 19. kola italijanske Serije A Milan je došao do nove pobjede, pošto je na Sardiniji s 2:0 savladao Cagliari.

Dugo su navijači Milana čekali na jedan ovakav meč svog tima. Rossoneri su na Sardiniji nadigrali Cagliari i nekako rutinski došli do pobjede nad ekipom iz vrha tebele.

Cagliari jeste u rezultatskoj krizi u odnosu na početak sezone, no to ni najmanje ne može da umanji kvalitet Milana koji je danas konačno došao do izražaja.

I u prvom dijelu utakmice Milan je bio znatno bolji od rivala, ali je ostalo 0:0, da bi na otvaranju drugog poluvremen a Leao postigao pogodak za 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rasterećeni Milan do kraja stiže i do 2:0, prvijencem povratnika Zlatana Ibrahimovića u 64. minuti, da bi do kraja meča Zlatanu poništili jedan gol zbog ofsajda.

Nakon ove pobjede Milan dolazi na osmo mjesto sa 25 bodova i vraća se nada da ipak može da do kraja sezone izbori ono što želi - Ligu prvaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eod
Svim supcima i dusmanima kojo su osporavali ibrahimovica stavim ****o u usta,dje su sad oni supci i seratori star ovo ono on ce jod dvije godine igrati bez ikakvih problema i biti prvi strelac milana.
5 1
andi
doktor,majstor,IBRAHIM AGA,PAŠA ŠEFIKOV ĆE JOŠ ZABIJATI ZBOG DUŠMANA hahaaaa haaaa,KRALJU....
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi