Zabio za Milan nakon 2806 dana: Ibrahimović otkrio šta mora uraditi da bi produžio ugovor

Rossoneri bolji od Cagliarija

Zabio za Milan nakon 2806 dana: Ibrahimović otkrio šta mora uraditi da bi produžio ugovor

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je postigao svoj prvi gol od povratka u Milan i to 2806 dana nakon što je posljednji put tresao protivničku mrežu u dresu Rossonera. 

Milan je gostovao Cagliariju te je pobjedom 0:2 te novim sistemom igre najavio izlazak iz krize. Ibrahimović je bio strijelac drugog gola.

Šveđanin je s Rossonerima potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produženja. Nakon susreta na Sardiniji novinare je odmah zanimalo namjerava li produžiti saradnju.

"Da bih produžio trebam osvojiti prvenstvo, znam da će biti teško", kazao je Ibra u šaljivom tonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrali smo s dva napadača i dva krila kako bi bili što ofanzivniji. Danas je bilo dobro, to smo radili tokom sedmice i osvojili smo tri boda. Nadam se da ćemo nastaviti ovako", dodao je iskusni napadač.

Inače, prije današnjeg Ibrahimović je posljednji gol za Milan zabio 6. maja 2012. godine u gradskom derbiju protiv Inter.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Italijanska liga je zakon. Možeš igrati bez problem do 48.godine života.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi