FK Sarajevo odradio jutarnji trening

Jelešković u fitness centru natjerao bordo momke da se dobro preznoje

FK Sarajevo već lagano prebacuje u drugu brzinu kada su u pitanju pripreme u Ljubuškom, pa je tako rano jutros odrađen novi trening i to ovog puta u fitness centru. 

Fudbaleri koje s klupe predvodi Vinko Marinović u grupama su odradili fitness trening kojeg je predvodio Eldin Jelešković, a tokom istog svaki je dobro znojem natopio majicu.

Kada je u pitanju današnji program bordo kluba, sada slijedi mali odmor do tri sata poslije podne za kada je planiran i zakazan trening na stadionu. 7

Marinoviću su svi fudbaleri na raspolaganju i još uvijek svi rade u sjajnoj atmosferi. Istu bi danas moglo malo pokvariti vrijeme koje je u Ljubuškom proteklih dana bilo izrazito lijepo, ali u narednim satima nije isključeno da padne i malo kiše.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bordo tim će 21. odigrati i jedini prijateljski susret u pomenutom hercegovačkom gradiću i to protiv lokalne ekipe NK Ljubuški.

Plan je takav da će se tim s Koševa u Sarajevo vratiti odmah poslije tog meča i da će 29. januara odljetjeti put Turske, odnosno Antalije gdje slijedi drugi dio priprema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.