Tim s Koševa trenirao u Ljubuškom

FK Sarajevo iz dana u dan ubacuje u višu brzinu

Iako je ovih dana i u Hercegovini zahladnjelo, to nije pokvarilo odličnu atmosferu koja vlada među fudbalerima i stručnim štabom FK Sarajevo. 

Bordo momci su nedjeljno jutro u Ljubuškom iskoristili kako bi obavili još jedan trening, tačnije trestiranje. Trener Vinko Marinović ih je podijelio u dvije grupe. Jedna je prvo radila u fitness centru a druga na terenu da bi se kasnije zamijenili.

Ostatak dana aktuelni šampion i lider premijerligaške karavane provest će odmarajući se, a već sutra slijedi povratak na teren i novi treninzi.

Inače, još uvijek je na poštedi Halid Šabanović, mladi bek ekipe koji je i jučer pravio krugove oko atletske staze jer ima manju povredu. Ipak, nije u pitanju ništa što bi trebalo zabrinuti Marinovića.

Bordo tim će za dva dana odigrati jedan prijateljski meč i to protiv lokalnog kluba NK Ljubuški.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.