Aktuelni prvaci odradili još jedan trening, Šabanović nizao krugove

Aktuelni prvaci odradili još jedan trening, Šabanović nizao krugove

Nešto hladnije vrijeme u Ljubuškom danas nije pokvarilo poslijepodnevni trening FK Sarajevo.

Igrači koje sa klupe predvodi Vinko Marinović obavili su drugi trening u toku današnjeg dana koji je protekao u zanimljivim kondicionim igrama, ali također i u igri na dva gola. Sve to se dešavalo pod budnim okom novog šefa struke.

Svi fudbaleri su trenirali, s tim da je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Halid Šabanović nizao krugove o atletskoj stazi jer je pošteđen potpunih napora. Ne radi se ni o kakvoj ozbiljnijoj povredi i već sutra bi trebao biti u punom pogonu.

Podsjetimo, aktuelni lider premijerligaške karavane od jučer se nalazi na pripremama u Ljubuškom gdje će sa istoimenim domaćinom u utorak odigrati pripremni susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sutra su ponovo zakazana dva treninga, jutarnji u teretani i popodnevni na stadionu.

Tim s Koševa ostaje u ovom hercegovačkom gradiću do 21. januara, a završni dio priprema obavit će u Turskoj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hz rajvosa
Šampioni!!!!
5 1
Seher Rajvosa
Zvijer !!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi