Treba im novi Hazard

Lampard je samo iznio činjenicu, je li vrijeme za Chelseajev "bum"?

Edmir Škorić

Chelsea je puno izgubio prelaskom Edena Hazarda u Real Madrid.

U Chelseaju su se nadali da se odlazak Hazarda neće osjetiti, no itekao se osjeća, a trener Frank Lampard želi da dovede adekvatnu zamjenu.

Mladi nogometaši koje ima na raspolaganju i koji dobijaju šansu na Hazardovoj poziciji nisu dovoljno dobri da ga nadoknade.

Nakon pobjede u FA Kupu nad Hullom u nedjelju, trener Chelseaja je rekao da je Hazard jedan od najboljih igrača u historiji kluba i da je potrebno naći nekoga ko bi ga mogao naslijediti.

Istakao je da njegovom timu definitivno treba pojačanje, no sve je manje vremena da se to dogodi ovog mjeseca, s obzirom da je ostalo još svega pet dana transferskog roka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.