Chelsea našao novog golmana i pokazat će izlazna vrata najskupljem pojačanju ikad
Foto - EPA

Ponuda za Popea

Chelsea našao novog golmana i pokazat će izlazna vrata najskupljem pojačanju ikad

M. Šljivak

Londonski Chelsea spreman je da se odrekne golmana Kepe Arrizabalage na kraju ove sezone.

Iako je Kepa najskuplji fudbaler u historiji kluba (72 miliona funti), španski čuvar mreže nije pokazao gotovo ništa na Stamford Bridgeu. Veliko je razočarenje za sve i sada se traži njegova zamjena.

Daily Mail tvrdi da se uveliko traži njegova zamjena, a Plavci su oko bacili na sjajnog golmana Burnleyja Nicka Popea.

Ovaj 27-godišnji golman brani zaista fantastično. Jedan je od najboljih golmana Premiershipa, a Chelsea će pokušati da ga u ljetnom prelaznom roku dovede u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane Kepa će vjerovatno napustiti klub i sigurno je da će ostati upisan u historiju kao jedan od najskupljih promašaja u Engleskoj.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
Rijetko odvraran golman ovaj KEPAc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi